KommuS Evenementen:

Waar zijn die menskes van KommuS nu weer aan het bekokstoven? Lees er alles over, vindt alle info en score je tickets via de pagina! Tot snel! 

KOMMUS KAFFEE FESTIVAL
Datum: 9 november 2024
Lokatie: Brabants Bont (voormalig Hoog & Droog)
Winkelcentrum Coevering 32a

Tijden: Inloop 19:30u, aanvang 20:30u – 01:00u
Ticket voorverkoop: € 15,- (ex reserveringkosten)
Tickets dagverkoop: € 20,- 
Tickets: zie ticketknop (hierboven)

Er werd al een flinke tijd om gevraagd. De sfeer van het KommuS Kasteel Festival, maar dan in een Kaffee! Een fijn avondje uit, moet goeie muziek, ruige bands, fijn volk en een goeie borrel! Nou alstublieft, op 9 november start de eerste editie van het KommuS Kaffee Festival. Dansen en mee blèren op 1 hoog! Je bent vanaf 19:30u welkom in partycentrum Brabants Bont (voormalig Hoog en Droog). Uitbater Peer heeft beloofd dat hij de borrels al koud heeft staan en dat er flink wat bitterballen in gekocht worden, dus dat zit wel snor!

U2 by: LikeU2
Al jaren vragen jullie er om, de afsluiter van het KommuS Kaffee Festival weet hoe ze U2 moeten neerzetten! De U2 van vreuger, maar ook die van vandaag de dag. Met dik 40 U2 hits zal het één groot feest worden, dat beloven we jullie! Van “I will follow”, “New Years Day en Sunday Bloody Sunday” naar “Vertigo” en tranentrekker “One”.

Coldplay by: The Scientist
De grootste band ter wereld op dit moment? Dat is simpel… Coldplay vult elk stadion, en dat meerder keren! Met dik 20 top 40 hits is Coldplay niet meer weg te denken. We kennen ze allemaal “Viva La Vida”, “A sky full of Stars”, “Fix You”, “Hymn for the Weekend”, “Paradise” en “Something Just Like This”. Nederlands fijnste Coldplay tribute The Scientist zal jullie proberen te laten dansen, dus laat je hoge hakken thuis!

L’Attaque
Kunnen we zeggen dat coverband L’Attaque de beste coverband uit Geldrop is? Nou wellicht van Nederland. Niks geen liedjes uit Volendam, nee ze coveren bands als Foo Fighters, Lenny Kravits, Muse, Queens of the Stoneage, ook komen er dikke knallers uit de 70s en 80s voorbij. L’Attaque is wellicht de beste band van de afgelopen 2 Kasteel Festival edities, de band zal 2 keer spelen deze avond, 2 keer feest dus!

Voor deze avond heb je tickets nodig. Om een goeie start te maken met de Kaffee Festivals, kun je tickets scoren voor een vriendenprijs, 15 piek in de voorverkoop, en daar krijg je dan ook meteen 3 bands en ruim 4.5 uur live muziek voor! Kijk, geen reden meer om thuis te blijven, laten we er samen een mooie avond van maken, tot 9 november!

 

(NEDER) POPKWIZZ

 Datum: Zaterdag 12 oktober 2024
Lokatie: KommuS Radiostudio, Parallelweg 10b (schuin t/o station NS)

Tijden: 19:30u inloop, 20:00u aanvang Popkwizz
Inschrijven via: info@kommus-geldrop.nl
Prijs: per team (max 4 personen) € 20,- (te betalen op de avond zelf.

De legendarische KOMMUS POPKWIZZ. Het komt er weer aan en wel op zaterdag 12 oktober!! Kom je met je team van max 4 personen mee kwizzen? Inschrijven dan!!

Deze editie staat in het teken van de NEDERPOP! Dus de kaasblokjes en uberzoute pinda’s zijn al in huist gehaald!
De deuren zijn los vanaf 19:30u, aanvang van de quiz is rond 20:00u tot uurke of 0:00u of… 01:00u we zien wel! Inschrijven is simpel, mail je teamnaam + de namen van teamgenoten naar info@kommus-Geldrop.nl en je krijgt een berichtje van ons terug. Elke deelnemer betaald 5 euro. Er is plaats voor 15 teams van max 4 personen.

Wel van te voren inschrijven!!! Is er op de avond zelf nog plaats, dan laten we dit via Facebook weten. Minder weergeven